Grov porrfilm visades i skyltfönster

Länk!

Grov porrfilm visades på turistbyrå nattetid
Ljungby i dag 06:17 | Uppdaterad i dag 08:23

På turistbyråns monitor i Ljungby skall det visas ett bildspel om kommunens sevärda pärlor. Men nyligen visades där i stället en grov porrfilm.
Vem som manipulerade systemet har polisen inte lyckats få reda på.


– En förbipasserande såg att där fanns många ungdomar som nattetid tittade i turistbyråns skyltfönster. Anmälaren upptäckte då att det visades en grov porrfilm, konstaterar Bengt Adolfsson vid Kronobergspolisen.
Den offentliga porrfilmsvisningen anmäldes som ofredande mot grupp, men utredningen har redan lagts ned i brist på spaningsuppslag.
– Vi har pratat med personal på turistbyrån men ingen vet hur det hela kan ha gått till, säger Bengt Adolfsson.
Turistbyråns bildspel om Ljungby kommuns sevärdheter har hittills kunnat beskådas dygnet runt. Men nu är det slut med detta och monitorn är nedsläckt sedan porrfilmen visades under en natt.
– Det blir tyvärr så när vi inte vet hur det hela gått till. Vi håller på att undersöka saken och har kontakt med företaget som installerat monitorn. Men vi har ännu inte fått något besked och de är också rätt frågande till det inträffade, säger Josefine Granrot, som arbetar vid kommunens turistbyrå.
”En förbipasserande såg att där fanns många ungdomar som nattetid tittade i turistbyråns skyltfönster.”


*fnissa*

Oookeeej.. lets face it .. det var nån på turistbyrån som glömde bort att trycka ner porren innan den gick hem för dagen :P


0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 
 
Totalt antal besökare: | Antal besökare idag:
(c) Patric Franksson 2010