Går folk verkligen på detta?!

Mr. Dalvin Brown

visa information 10.55 (3 timmar sedan)

Dear Friend,

Hur mår du idag och din familj? Jag hoppas bra, jag är Mr Dalvin Brown. Från Haledon, nordvästra London, här i England. Jag arbetar för NatWest Bank Corporation London. Jag skriver dig från mitt kontor, som kommer att vara en stor fördel för oss båda. I min avdelning, som är biträdande chef (Greater London Regional Office, jag upptäckte en övergiven summan av $ 12.5 miljoner USA-dollar (tolv miljoner femhundratusen Us dollar) på ett konto som tillhör

ett av våra utländska kunder Late Mr Thompson Morrison amerikansk medborgare som tyvärr miste livet i flygkrasch i Alaska Airlines Flight 261 som störtade den 31 januari 2000, även hans hustru och enda dotter.Vid valet av kontaktar du är upphetsad av geografisk karaktär av var du bor, i synnerhet på grund av känslighet för transaktionen och sekretessen här. Nu är vår bank har väntat på någon av de anhöriga att komma upp för påståendet, men ingen har gjort det. Jag personligen har tappat målet att hitta de anhöriga för 2 år nu, jag söker ditt medgivande att presentera dig som de närmast anhöriga / Kommer Stödmottagande till avlidna så att intäkterna från detta konto värderas till 12,5 miljoner dollar kan betalas ut till dig.Detta kommer att betalas ut eller delas i dessa procentsatser, 60% för mig och 40% till dig. Jag har fått alla nödvändiga juridiska dokument som kan användas för att backa upp detta påstående vi gör. Allt jag behöver göra är att fylla i ditt namn till handlingarna och legalisera det i domstol här för att visa dig som legitima.mottagaren. Allt jag behöver nu är din ärliga samarbete, sekretess och pålitlighet för att vi betraktar denna transaktion igenom. Jag garanterar er att detta kommer att genomföras under ett legitimt system som skyddar dig mot eventuella brott mot lagen. Vänligen ge mig följande information som vi har 7 dagar att köra igenom det. Detta är mycket BRÅDSKANDE TACK.

1. Fullständigt namn ....................................
2. Telefonnumret ........................
3. Din Kontakt Adress :........................
4. Ålder :.........................................
5. Core Jobb / Yrke :.........................
6. Kön :..........................................

Att ha gått igenom ett metodiskt söka, jag bestämde mig för att kontakta dig hoppas att du kommer att tycka det här förslaget intressant. Var på din bekräftelse på detta meddelandet och ange ditt intresse kommer jag att lämna dig med mer information. Endeavor att meddela mig ert beslut snarare än att hålla mig väntar.

Hälsningar,
Mr Dalvin Brown


Jag förstår inte .. hur i helvete lyckas de lura folk?
De som går på det måste ju fan vara segare än tåget!
Å andra sidan, går de på en sån sak förtjänar de fan att bli blåsta på pengar!


3 kommentarer:

 1. SvartSmurfen

  WORD!

  Går det på det så ÄR de dumma i huvet!! ^^

   
 2. oljo

  Ha ha ha! Håller med.
  Antar att texten översatts i en datoröversättare, eller är språket verkligen så taskigt? =)

   
 3. Patric

  Oljo, detta var mailet som kom .. har bara kopierat det :)

   

Skicka en kommentar

 
 
Totalt antal besökare: | Antal besökare idag:
(c) Patric Franksson 2010